BH radionica

*iduća radionica je u subotu 19.01.2019. 10.30-12.30h, u Maksimirskoj 94, III kat (lift i dva garažna mjesta u podrumu zgrade), Zagreb

BABY HANDLING / PRAVILNO POSTUPANJE S DOJENČETOM

KOME JE NAMIJENJENO: trudnicama i budućim očevima, roditeljima s dojenčadi, stručnim osobama koji rade ili se susreću s dojenčadi (te bakama, djedovima, tetama i sl.). Možete doći u paru te možete povesti svoju bebicu. Parovi koji su u iščekivanju će vježbati na lutkama.

TRAJANJE: 2 sata

TERMINI: po dogovoru, moguće je i ujutro i popodne, ovisno o potrebama i mogućnostima sudionika

VODITELJICE: Iva Barić, MAES i SIAT certificirana fizioterapeutkinja s dodatnim edukacijama za pravilno pozicioniranje dojenčadi i djece s teškoćama u razvoju te za pregled kvalitete spontanih pokreta dojenčadi.

Lina Daxini, psiholog, SI specijalist za dojenčad u superviziji, Baby Signs instruktorica, s dodatnim edukacijama za pravilno pozicioniranje dojenčadi i djece s teškoćama u razvoju te za pregled kvalitete spontanih pokreta dojenčadi.

TEME: Dok prolazimo razvojne miljokaze, uvježbavat ćemo pravilno postupanje s bebama različite dobi, naglasit ćemo simptome odstupanja od urednog razvoja dojenčeta te ćemo pričati i o samoregulaciji dojenčeta. Odgovorit ćemo sva Vaša pitanja; pogotovo ćemo proći ona koja vidimo da se ponavljaju iz radionice u radionicu, a sve u skladu s potrebama polaznika. Roditeljima koji dođu sa svojim bebama, kolegica će pokazati individualizirano na njihovoj bebi.baby handling radionica

PRIJAVE i dodatne informacije možete dobiti na email info@ilab.hr ili fizio@ilab.hr, a za prijavu nam pošaljite ove informacije:
1. Ime i prezime polaznika
2. Dolazite li sami ili u paru?
3. Jeste li: trudnica (i /ili partner), roditelj s dojenčadi ili stručna osoba?
4. Ako dolazite sa svojom bebicom, koliko je stara?
5. Kontakt broj telefona.

Hvala