*iduća radionica je u petak 20.4.2018. 16.30-18.30h, Kamaufova 9, Zagreb

BABY HANDLING / PRAVILNO POSTUPANJE S DOJENČETOMCopy of Copy of Copy of FRISCO (1)

Dragi naši, najavljujemo novi ciklus baby handling radionica koji započinje idući tjedan, od 8.1.2017. kojeg već četvrtu godinu provodimo kroz naše preventivne aktivnosti.

KOME JE NAMIJENJENO: trudnicama i budućim očevima, roditeljima s dojenčadi, stručnim osobama koji rade ili se susreću s dojenčadi (te bakama, djedovima, tetama i sl.). Možete doći u paru te možete povesti svoju bebicu. Parovi koji su u iščekivanju će vježbati na lutkama.

TRAJANJE: 2 sata

TERMINI: po dogovoru, moguće je i ujutro i popodne, ovisno o potrebama i mogućnostima sudionika

VODITELJICE: Iva Barić, MAES i SIAT certificirana fizioterapeutkinja s dodatnim edukacijama za pravilno pozicioniranje dojenčadi i djece s teškoćama u razvoju.

Lina Daxini, psiholog, SI specijalist za dojenčad u superviziji, Baby Signs instruktorica, s dodatnim edukacijama za pravilno pozicioniranje dojenčadi i djece s teškoćama u razvoju.

TEME: Proći ćemo kroz pravilno postupanje s bebama različite dobi, prepoznavanje simptoma odstupanja od urednog razvoja dojenčeta, odgovorit ćemo sva pitanja vezana za razvojne miljokaze te dodati druge praktične savjete, a sve u skladu s potrebama polaznika. Roditeljima koji dođu sa svojim bebama, kolegica će pokazati individualizirano na njihovoj bebi.baby handling radionica

PRIJAVE i dodatne informacije možete dobiti na email office@ilab.hr, a za prijavu nam pošaljite ove informacije:
1. Ime i prezime polaznika
2. Dolazite li sami ili u paru?
3. Jeste li: trudnica (i /ili partner), roditelj s dojenčadi ili stručna osoba?
4. Ako dolazite sa svojom bebicom, koliko je stara?
5. Kontakt broj telefona.

Hvala