Lavica i Lavek

Ovo sve krece zbog prekrasne ideje moje Line iz iLaba. Jednom smo nešto razgovarale i ja sam spomenula kako sve moram izbaciti na papir i da mi je tada puno lakše. Nisu to umjetnička djela, daleko od toga, ali pišem sve što mi padne na pamet. I tako smo malo pomalo dosle na ovu ideju. Pa kad vec toliko piskaram, zasto onda to ne bi bilo o onome o cemu imam najvise za reci?
A to je o meni- Lavici, i o mojem malom Laveku koji je zapravo sad vec poprilicno velik, ali jos nije Lav. Zapravo, nekako ce zauvijek ostati Lavek.
Svasta smo moj Lavek i ja prosli u ovih 11 godina i znam da nas ceka jos puno toga. I zgoda i nezgoda, i lijepih i manje lijepih trenutaka. Dobrih dana, loših dana, suza, smijeha. Ali tako je svim Lavicama i njihovim Lavekima.
Pisat cu o događajima koji su se meni posebno zbog nekog razloga urezali u pamćenje, o tome kako sam ih ja doživjela i na kraju preživjela i kako danas gledam na njih. Pisat ću i o stvarima koje vidim oko sebe, što mislim o njima…

A zašto Lavica?
Zbog mnogo razloga. Svi smo mi jaki. I svi mi možemo puno više nego što mislimo. Da mi je netko rekao prije nešto više od 11 godina kako će moj svijet izgledati, mislim da bih prvo rekla- Nema šanse, ja to ne mogu. A evo. Izgleda da ipak nekako mogu. Čak često pomislim da bih mogla još i bolje.  Ali često pomislim i da mi svaka čast na svemu.
Ali, kad se sve zbroji, mislim da mi ide dobro i da ipak nekako uspijevam od “nenormalnosti” napraviti “normalno”. Puno toga sam morala posložiti i presložiti sama sa sobom. I još puno toga moram.
Recimo da je to dovoljno da opravdam ime “Lavica”. A i kad već mogu birati, neka to onda bude kraljica životinja, zar ne?

A zašto Lavek?
I moj Lavek je kroz svašta prošao. On je pravi borac u ovim pricama. Sve o cemu ću pisati se zapravo njemu i oko njega dogodilo i događa se. Ja sam samo bila uz njega. I uvijek ću biti. I unatoč svemu, taj moj Lavek ne skida osmijeh s lica.

Nadam se da ćete čitati moje priče, nadam se da ćete dobiti želju podijeliti svoje priče s nama.

Do sljedećeg puta, ljubi vas
Lavica.